Suomalaisedusteinen Minnesota tekemässä erikoisen maalivahtivalinnan

© Kuva: Getty Images

Suomalaisten Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Niklas Bäckströmin edustama Minnesota Wild on tekemässä erikoisen maalivahtivalinnan Suomen aikaan tiistain ja keskiviikon välisenä yönä pelattavaan otteluun Vancouver Canucksia vastaan.

Maalissa ei suinkaan ole suomalaisvahti Bäckström tai kakkosvahtina alkukauden esiintynyt Josh Harding, vaan Minneapolis Star Tribunen toimittajan Michael Russon mukaan AHL:stä nostettava Darcy Kuemper.

22-vuotias maalivahti on pelannut tällä kaudella Houston Aerosin riveissä 16 ottelua torjuntaprosentilla 93,8%.

Samalla Wildin kokoonapno kokee muitakin muutoksia. Puolustaja Marco Scandella on lähetetty AHL:ään kun taas loukkaantuneena pitkään sivussa ollut Jared Spurgeon tekee paluun kokoonpanoon yön ottelussa.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.