Minnesota Wildin päävalmentaja Mike Yeo on tyytyväinen siihen, miten hänen joukkueensa nuori suomalaishyökkääjä Mikael Granlund on kehittynyt pelaajana alkukauden aikana.

Yeon mukaan 16 ottelussa tehot 1+5 tähän mennessä nakuttaneen Granlundin pelaamisessa on tapahtunut parannusta selkeästi.

– Hän on uskomattoman nöyrä ja motivoitunut nuori pelaaja. Vaikka hänellä on jo paljon menestymistä vyöllään, hän ei ole tullut tänne selittelemään tai mitään. Hän vain yrittää kehittyä koko ajan paremmaksi ja paremmaksi, Yeo tuumasi Minneapolis Star Tribunelle.

– Haluan vain nähdä hänen kehittyvän ja meidän täytyy auttaa häntä siinä. Ehkä hän raivaa itsensä kokoonpanoon, ehkä ei. Mutta mitä itse olen nähnyt, hän on parantanut otteitaan, Yeo jatkoi.

Granlund on tehnyt Wildin luotsin mukaan viilauksia peliinsä, mitä kautta Yeo uskookin suomalaishyökkääjän pystyvän tekemään enemmän pisteitä.

– Vaikka hänen roolinsa ei ole ollut niin merkittävä mitä ihmiset ehkä luulivat sen olevan heti vuoden alussa, hän on auttanut meitä voittamaan. Hän on löytämässä tietä tehokkuuteen ja olen nähnyt sillä saralla eteenpäin menoa.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.