Suomen aikaan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Minnesota Wild palasi voittokantaan käännettyään ottelun Detroit Red Wingsiä vastaan itselleen lukemin 3-2.

Suomalaisten Mikko Koivun, Mikael Granlundin ja Niklas Bäckströmin edustama Wild oli ottelussa tappiolla jo 2-0, mutta kolme maalia toisen erän puolessa välissä veivät joukkueen johtoon.

Suomalaishyökkääjä Valtteri Filppulan edustama Red Wings ei enää pystynyt nousemaan tasoihin ja pisteet jäivät kotijoukkue Wildin haltuun.

Minnesotan sankareina olivat NHL-uransa avausmaalin iskenyt 21-vuotias Jason Zucker, joka pelasi kauden avausottelunsa Detroitia vastaan sekä suomalaismaalivahtia Niklas Bäckströmiä tuurannut 22-vuotias Darcy Kuemper, joka torjui 29 kertaa.

Myös Wildin 20-vuotias suomalaishyökkääjä Granlund oli valokeilassa, sillä hän venytti pisteputkensa nyt kolmen ottelun mittaiseksi syötettyään Torey Mitchellin tekemän 3-2-osuman.

14 pelatun ottelun jälkeen Granlundilla kasassa on 6 (1+5) tehopistettä.

Minnesotan kapteeni Koivu merkkasi myös yhden syöttöpisteen illan kamppailussa. Red Wingsin Filppula ei puolestaan saanut tehoja aikaan.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.