Jääkiekon Mestiksen pudotuspelit käynnistyvät keskiviikkona 13. helmikuuta.

Puolivälierät pelataan paras seitsemästä -järjestelmällä eli jatkoon selviää neljällä otteluvoitolla. Ensimmäisen kierroksen otteluparit ovat Jukurit-LeKi, TUTO Hockey-Peliitat, Sport-Jokipojat ja Hokki-KooKoo.

Hokki ja KooKoo kohtasivat samassa vaiheessa vuosi sitten. Tuolloin runkosarjassa kakkoseksi yltänyt KooKoo eteni välieriin voitoin 4-2. Tänä vuonna kouvolalaiset veivät runkosarjassa keskinäiset nimiinsä voitoin 3-1, mutta silti Hokki ylsi taulukossa pykälän korkeammalle.

– Molemmat joukkueet tuntevat tarkasti toisensa. Molemmilla on hyvät maalivahdit ja hyvä puolustus. Varmasti tulee tiukkoja maalin pelejä, Hokin päävalmentaja Petri Mattila ennakoi taisteluparia seuran tiedotteessa.

Hokki pelasi tasaisen ja hyvän runkosarjan sijoittuen neljänneksi, kun vuosi sitten joukkue jäi seitsemänneksi. Mattilan mukaan mennyt runkosarja antaa hyvät lähtimet kevääseen.

– Runkosarjassa voitimme enemmän kuin hävisimme. Kaadoimme jokaisen joukkueen ja se antaa itseluottamusta ja uskoa tekemiseen. Meidän pitää tehdä playoffeissa samoja asioita mitä runkosarjassa, terävöittää voittamisen kannalta oleellisia asioita, ja lähteä hymy huulilla haastetta kohti, Mattila painottaa.