Kiekko-Vantaa pelaa seuraavallakin kiekkokaudella Mestistä. Asia varmistui, kun vantaalaiset kaatoivat HC Keski-Uusimaan Mestiksen playout-sarjassa voitoin 4-1.

Keskiviikkona pelattu viides ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen Kiekko-Vantaan 5-4-jatkoerävoittoon. Kotijoukkue karkasi Otso Rantakarin ja Roy Pihlströmin maaleilla 2-0-johtoon, mutta HCK tuli toisessa erässä tasoihin Jere Laineen ja Olli Korkeavuoren onnistuessa.

Kiekko-Vantaa sai unelma-alun kolmanteen erään. Rantakarin illan toinen ja Jani-Petteri Heleniuksen maalit syntyivät vain 34 sekunnin välein. Vielä viisi minuuttia ennen ottelun päätöstä isäntien voitto näytti selvältä.

HCK kuitenkin nousi vielä uudestaan kahden maalin takaa tasoihin. Timo Kuuluvainen toi keravalaiset maalin päähän ilman maalivahtia, kun peliaikaa oli jäljellä vajaat neljä minuuttia. Tasoitus syntyi vain 17 sekuntia ennen päätössummeria Miikka Lindholmin onnistuessa. Myös tämä osuma syntyi ilman maalivahtia.

Lopulta HCK:n pyristely tuotti vain kunniakkaan tappion, sillä Artem Iossafov iski vantaalaisten voitto-osuman ensimmäisessä jatkoerässä. Osuman myötä Kiekko-Vantaa säilyttää paikkansa Mestiksessä.

Sen sijaan viime keväänä toiseksi korkeimmalle sarjaportaalle noussut HCK joutuu karsimaan sarjapaikastaan. Mestiksen karsintasarjassa pelaa HCK:n lisäksi Suomi-sarjan kolme parasta joukkuetta.