KHL:n päätöskierroksella huimat panokset – vähintään yksi suomalaisjoukkue jää rannalle

© Kuva: www.hcdonbass.com
KalPa vierailee keskiviikkona Turussa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Perjantaina pelattiin KHL:n runkosarjan viimeistä edeltävä kierros. Tulokset tietävät sitä, että sunnuntain päätöskierroksella riittää kosolti jännitettävää suomalaisittain.

Tuomas KiiskisenPetteri WirtasenJani Tuppuraisen ja Pasi Puistolan Donbass Donetsk taipui perjantaina jatkoajalla Slovan Bratislavalle maalein 3-4. Suomalaisista nimensä tehotilastoihin sai saldon 1+1 summannut Wirtanen.

Samaan aikaan Kim HirschovitsinJere KaralahdenTeemu Laineen ja Janne Niskalan Dinamo Minsk hävisi kotonaan Ak Bars Kazanille 2-3. Niskala, Hirschovits ja Laine merkkauttivat kukin yhden maalin johtaneen syötön.

Kazanista pisteiden makuun pääsivät maalinteossa onnistuneet Jarkko Immonen ja Niko Kapanen, Janne Pesonen saalisti syöttöpisteen.

Dinamo Minskin tappio tiesi sitä, että Donbass Donetsk on sitä vain yhden pisteen perässä. Minskillä on kasassa 71 pistettä ja Donbassilla 70. Näiden joukkueiden väliin mahtuu vielä 70 pistettä kerännyt Atlant.

Tällä hetkellä läntisen konferenssin viimeistä playoff-paikkaa pitää hallussaan Dinamo Minsk, mutta päätöskierroksella riittää jännitettävää. Vain yksi joukkue näistä kolmesta lunastaa pudotuspelipaikan.

Atlant kohtaa sunnuntain päätöskierroksella Oskar Osalan Neftekhimikin, Dinamo Minsk Iiro Tarkin ja Antti Pihlströmin Ufan ja Donbass Donetsk Mikko Mäenpään ja Sami Lepistön Lev Prahan. Mahdollista on, että vahvasti suomalaisedustetut joukkueet jäävät molemmat ulos pudotuspeleistä.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

KalPa vierailee keskiviikkona Turussa! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!