Suomen aikaan keskiviikon ja torstain välisenä yönä itäisen konferenssin tulisieluiset kilpakumppanit Pittsburgh Penguins ja Philadelphia Flyers kävivät todellisen maalintekokilpailun.

Flyers johti ottelua kolmannessa erässä lukemin 5-3, mutta Penguins tuli vielä tasoihin.

Ensin James Neal rokotti kahden miehen ylivoimalla ja myöhemmin Brandon Sutter tasoitti vanhanaikaisella pelin kahta minuuttia ennen päätössummeria.

Sekään ei vielä riittänyt, vaan Penguinsin maalivahdin Tomas Vokounin imuroinnin myötä Flyers korjasi pisteet mukaansa Jakub Voracekin tehtyä ratkaisevan 6-5-osuman.

Tshekkihyökkääjä Voracek oli illan selvä ykköstähti iskettyään hattutempun. Flyersista näkyvästi esillä oli myös tehot 2+1 iskenyt Wayne Simmonds.

Flyersin suomalaispuolustaja Kimmo Timonen jäi ilman tehopisteitä illan värikkäässä ottelussa.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.