Janne Jalasvaara iski Dinamon Moskovan jatkoon

© Kuva: www.dynamo.ru

Leijona-pakki Janne Jalasvaara avasi pudotuspelien pistetilinsä sopivaan hetkeen. Mies teki joukkueensa 3-0-maalin Dinamo Moskovalle maanantaina Slovan Bratislavaa vastaan ja lähetti slovakialaisjoukkueen kesälomille. Ottelu päättyi moskovalaisille lopulta 3-2-lukemin.

Entinen Lukko-hyökkääjän Jakub Petruzalekin 1-0-maali oli miehelle pudotuspelien viides. Mies johtaa jatkopelien pistepörssiä 5+2-tehoilla.

Jalasvaara teki runkosarjan lopussa paluun jäille muutassa viimeisessä ottelussa alkuvuoden loukkaantumisen jäljiltä. Mies kuitenkin huilasi pudotuspelien avauspeliä, mutta on pelannut jälleen kaksi edellistä ottelua.

Dinamo jatkaa pelejään läntisen konferenssin välierissä ja kohtaa jatkopeleissä todennäköisesti myös jatkopaikkansa jo varmistaneen CSKA Moskovan, mikäli Jukka Jalosen luotsaama SKA Pietari hoitaa oman otteluparinsa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.