Eilen jatkoajalle ottelunsa SKA Pietaria vastaan venyttänyt ja niukasti 0-1-maalein taipunut Atlant oli torstai-iltana täysi vastaantulija toisessa Pietarissa pelatussa ottelussa.

SKA:n käskyttäjä Jukka Jalonen sai joukkueensa aivan uudelle tasolla ja koko KHL:n paras joukkue runkosarjassa iski taululle tylyt 7-0-lukemat. Tammikuussa Pietariin siirtynyt Teemu Ramstedt sai syöttöpisteen joukkueensa 5-0-maaliin.

SKA:n tehomiehinä hääri kaksi maalia tehnyt Anton Burdasov sekä 1+2-tehot kirjauttanut Viktor Tikhonov. Maalilla nollapeli Ivan Kasutinille 22 torjunnalla. SKA laukoi vastustajan maalivahtia Stanislav Galimovia kohtaan peräti 47 kertaa, joista siis seitsemän upposi.

SKA johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 2-0. Seuraava ottelu pelataan Moskovassa Atlantin kotihallissa sunnuntaina ja neljäs ottelu samassa hallissa maanantaina.

Lokomotiv Jaroslavl tasoitti otteluvoitot

Keskiviikkona Severstalille 1-2-lukemin kotonaan hävinnyt Lokomotiv Jaroslavl kuittasi torstaina pelatun toisen kotiottelunsa samoin lukemin ja tasoitti ottelusarjan voitot 1-1:een.

Lokomotivin Niklas Hagman laukoi kerran maalia kohti, mutta ei päässyt pisteille. Hän sai jääaikaa 18.38 minuuttia. Severstalin puolustaja Teemu Laakso jäi myös pistettä, laukoi kerran maalia kohti ja kirjautti peliakaa 22.12 minuuttia.

Ottelusarja jatkuu kahdella ottelulla Severstalin kotihallissa, joista ensimmäinen on vuorossa ensi sunnuntaina ja seuraava maanantaina.