Porin Ässien viikko sai hienoa jatkoa, kun se kävi nappaamassa tyylillä pisteet Oulusta Kärppien kustannuksella lukemin 3-1.

Ässät oli voittanut tiistaina Jokerit vahvan vierasottelun jälkeen lukemin 3-1. Myös Raksilassa homma lähti kulkemaan mainiosti.

Patalauma oli jo minuutin sisällä kahden maalin karkumatkalla, kun se onnistui hyödyntämään oululaisjoukkueen tekemät virheet.

– Tulimme otteluun helvetin hyvin. Kaksi vaihtoa ja peli oli 2-0. Kärpät vähän lamaantui varmaan sitä ja me taas saimme hyvän draivin päälle. Sitä kautta voitettiin tämä peli, maajoukkueen mukana viime viikolla ollut hyökkääjä Veli-Matti Savinainen sanoi SuomiKiekko-sivustolle.

Michael Ryanin yhdellä ja Joel Armian kahdella maalilla tärkeät pisteet lähtivät porilaisjoukkueen mukaan kotimatkalle. Suurin syy siihen oli vahva karvaaminen, mikä sai Kärpät tekemään virheitä.

– Annettiin Kärppien pakeille painetta ja olivat kusessa sen takia. Saatiin hyviä kiekonriistoja ja maalipaikkoja sitä kautta. Siinä olimme todella vahvoja tänään, Savinainen näki.

Ilari Savonen (@ilarisavonen), Oulu

Lue myöhemmin lisää Savinaisen mietteitä Ässien vahvasta nykyvireestä ja menneestä maajoukkuereissusta SuomiKiekko-sivustolta.