New Jersey Devilsin hyökkääjä Ilja Kovaltshuk pysyy edelleen Jukka Jalosen Pietarin SKA:n vahvuudessa.

Kiekkomaailmassa kohistaan jopa siitä, että megatähteä ollaan houkuttelemassa kovalla rahalla jäämään KHL:ään. SKA:n muut NHL-työsulkupelaajat maalivahti Sergei Bobrovsky ja hyökkääjä Vladimir Tarasenko ovat hyvästelleet KHL-joukkueensa, mutta Kovaltshuk jatkaa ainakin toistaiseksi pietarilaissikermässä.

SKA:n General Manager Aleksei Kasatonov antaa omasta puolestaan varovaisia lausuntoja kuumasta perunasta.

– Ilja on megatähti, jolla on valtava sopimus. Mitä tulee jo joukkueesta poistuneisiin Tarasenkoon ja Bobrovskyyn, niin heillä on vielä unelma pelata NHL:ssä, joten he ovat jo lähteneet, Kasatonov sanoi puhelimitse uutistoimisto RIA Novostille.

Kovaltshuk odottaa yhä virallista tietoa uudesta työehtosopimuksesta ja ennen kaikkea sen vaikutuksesta miehen mammuttipalkkaan. Kiekkomaailman kuumimpaan huhuun eli siihen jääkö Kovaltshuk SKA:han loppukaudeksi, Kasatonov kommentoi väistellen.

– Sikäli kuin tiedän, Ilja odottaa virallista vahvistusta uudesta työehtosopimuksesta. Hän haluaa nähdä sen, analysoida ja ymmärtää ​​uudet ehdot. Voidaanko poissulkea hänen jäämisensä SKA:han? Sitä pitäisi kysyä enemmänkin Iljalta – minä en ole valmis kommentoimaan tätä asiaa.

SKA pelaa seuraavan kerran torstaina Salavat Julajev Ufaa vastaan. Odotettavissa on, että Kovaltshuk esiintyy tässä pelissä.