Lukon tanskalaisavut olivat jälleen suuressa roolissa, kun Lukko nappasi viikonlopun toisen voittonsa Pelicansin kaatuessa 3-1.

Joukkueen ykkösnyrkin jälleen Mikkel Bödkerin kanssa mudostanut Frans Nielsen oli syystäkin tyytyväinen lauantain kamppailun jälkeen.

– Hyvä peli meiltä. Pelicans tuli kyllä rajusti päälle ja karvasi kovaa, mutta mielestäni pelasimme tänään tasaisesti ja vahvasti, Nielsen maiskutteli SuomiKiekko-sivustolle.

Viikonlopun kuusi pistettä maistuivat paremmin kuin hyvin kokeneelle sentterille.

– Pelaamme tällä hetkellä hyvällä tasolla. Meitä vastaan pitää tehdä valtavasti hommia, jotta vastustaja saa maalipaikkoja. Se on hyvä merkki tällä hetkellä.

– Kunhan emme sorru kikkailuun, meitä on nyt oikeasti vaikea voittaa.

Roolit vaihtuivat

Nielsen tarjoilee ja Bödker maalaa. Tuttu näky jokaiselle Lukon pelejä syksystä seuranneelle.

Herrojen todennäköisesti viimeisessä Rauman ottelussaan tämä rooli kuitenkin vaihtui kaksikon iskiessä voittomaalin toisessa erässä.

– Heheh, se oli hyvä pelaaminen ja syöttö Mikkeliltä. Siinä sai laittaa käytännössä tyhjään maaliin. Hyvä välillä näinkin päin, maalipuiden väliin osunut Nielsen naureskeli.

Nielsen sai päätöserässä ikävän tällin käteensä. Viimeiset vaihdot menivätkin hammasta purren. Vamma ei ollut vakava, mutta sitäkin inhottavampi.

– Kynteni pyörähti ympäri, joten ei sen vakavampaa onneksi, todennäköisesti viimeisiä pelejään Lukossa pelaava Nielsen kertoi.

Ilari Isotalo (@IlariIsotalo), Rauma