KHL-joukkue Ufan vauhtihyökkääjä Antti Pihlström uskoo vakaasti, että joukkue pystyy parampiin esityksiin kevätkaudella.

Salavat Julajev Ufan seurajohto oli pettynyt joukkueen alkukauteen ja jouluaattona tapahtui päävalmentajan vaihdos. Vener Safin sai mennä ja tilalle nimettiin entinen apuvalmentaja Vladimir Jursinov junior.

Pihlströmin mukaan pääluotsin vaihtuminen ei ole tuonut mukanaan mitään dramaattista muutosta.

– Sen ei pitäisi vaikuttaa millään tavalla. Nyt meillä on uusi valmentaja ja olemme menneet hänen johdollaan jo hetken, Pihlström kertoi SuomiKiekko-sivustolle lauantain Kazan-ottelun jälkeen.

Ufa hävisi Kazanille selvin lukemin maalein 3-9. Pihlström viimeisteli yhden osuman, mutta se oli laiha lohtu.

– Edellisessä pelissä voitimme Vitjazin 3-0 hyvällä pelillä. Nyt pitää miettiä mikä meni oikein ja mikä väärin, Pihlström harmitteli.

Joukkueensa toiseksi paras viimeistelijä on varma, että Ufa tulee parantamaan kevättä kohden.

– Meillä on hyvä joukkue, kunhan vain saamme kaikki asiat kohdilleen. Nyt emme vain ole siinä oikein onnistuneet. Joukkueessa on kuitenkin paljon taitoa ja voimme voittaa minkä joukkueen tahansa.

34 pelissä tehot 11+4=15 iskenyt Pihlström kaipaa lisää röyhkeyttä omiensa otteisiin.

– Yhdeksän maalia omiin on aivan liikaa ja sinne tarvitaan kovuutta. Samaa kovuutta myös sinne toiseen päähän. Parannettavaa on jokaisella osa-alueella. Voimme olla vielä paljon parempia, Pihltström jutteli luottavaisena.

Haastattelu: Marina Mukhametzyanova, Kazan