Jokerit on viime aikoina esiintynyt kaukalossa melko ailahtelevaisesti ja joukkueen päävalmentaja Tomi Lämsä mainitsikin ryhmän pelissä olleen menneellä viikolla väsymyksen merkkejä ilmassa.

Ennen tiistain Ilves-peliä joukkueen pääkäskijä tarkensi joukkueen tilannetta.

– Viime viikko ja sitä ennen mentiin pitkä pätkä tosi kovaa. Joukkuetta ladattiin fyysisesti ja henkisesti. Ehkä viime viikolla alkoi näkyä väsymisen merkkejä, Lämsä pohti seuran sivuilla.

– Tämä on ollut ihan tietoinen valinta tässä vaiheessa puristaa fyysistä ja henkistä kuormaa ja valmistaa sitä kautta joukkuetta kohti kevättä. Edelleen on kova harjoituskuorma päällä ja silti pitää pystyä pelaamaan tietyllä tapaa, hän jatkoi.

Kovasta kuormasta huolimatta joukkueen pelit jatkuvat tiistaina Ilveksen vieraana. Lämsä ei lähtenyt kuitenkaan aliarvioimaan liigajumbon eväitä.

– Ilves on äärimmäisen kova haaste meille. He voittivat KalPan vieraskentällä ja ovat nosteessa. Meiltä vaaditaan parasta esitystä.

– Millään tavalla ei olla lähdetty herkistelemään ja hakemaan sitä kautta suoritusta. Luotetaan siihen, että oma peli jauhaa meille tuloksen, Lämsä päätti.