HIFK:n voimahyökkääjä Iiro Pakarinen koki vuodenvaihteen jälkeen kovia, kun laituri satutti jalkansa pahannäköisesti Blues-kamppailussa.

Tilanne oli ensimmäistä kauttaan HIFK:ssa tahkoavalle kiekkoilijalle kova paikka.

– Olihan se loukkaantuminen aikamoinen shokki ja iso pettymys. Kivut olivat kovat ja ensimmäiset viikot menivät neljän seinän sisällä, kun en päässyt liikkumaan ollenkaan, Pakarinen kertoi seuran sivuilla.

Pitkään näyttikin, että hyökkääjän kausi on saman tien paketissa. Pakarinen arvioi kuitenkin myös paluun olevan mahdollinen vielä tämän kauden aikana.

– Vaikea sanoa ja ennustaa toipumista, ensimmäinen arvio oli 3 kuukautta ja jos kaikki menee hyvin eikä tule takapakkia, niin ehkä jopa nopeamminkin, HIFK-laituri kertasi.

– Nyt helpottaa kun on päässyt vähän liikkeelle ja katsomaan pelejä. Oli mukava nähdä jätkiä eilen pelin jälkeen, vastaanotto oli hieno.

Kotoa hyviä uutisia

Pakarisen arkeen on tullut kuitenkin myös positiivisia uutisia. Laiturista tuli edellisviikolla tuore isä.

Jälkipolvi on tuonut uusia haasteita arkeen.

– Kaksoset syntyi viikko sitten ja on ollut hienoa aikaa kotona. Minusta ei ole ollut vielä paljon apuja, koska en voi kantaa mitään, mutta kiitos apujoukkojen, ollaan pärjätty hyvin, hyökkääjä naureskeli.