Alkukauden aikana jo useampaan otteeseen maajoukkueen puolella taitojaan esitellyt Bluesin sentteri Teemu Ramstedt antaa tunnustusta Leijonien pelitavalle.

Ramstedtin mukaan juuri kyseinen pelillinen pohja on tukenut hänen suorittamistaan erittäin paljon.

– Leijonien pelitapa, mitä Jukka Jalonen peluuttaa, sopii hyvin minulle. Juuri se kiekollinen Meidän peli. Uskon, että olen juuri siinä parhaimmillani ja siinä vahvuuteni tulevat esille. Sitä kautta pystyn auttamaan joukkuetta, Ramstedt setvitti SuomiKiekko-sivustolle.

Ramstedt on saanut onnistumisia aikaan syksyn maajoukkuepeleissä. Leijonien puolelle asettuminen on ollut helppoa, sillä Bluesin oma pelitapa ei eroa suuresti Leijonien vastaavasta.

– Mekin pyrimme pelaamaan paljon kiekon kanssa, emmekä halua roiskia sitä. Onhan niissä toki pieniä vivahde-eroja. Ja on muutenkin erilaista, kun on niin paljon eri jätkiä, mikä tekee eroja pelilliselle puolelle.

Ramstedt allekirjoitti joulukuussa Bluesin kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Yksi syy sille on se, että nykyinen espoolaisjoukkueen pelityyli on sopinut mainiosti tehosentterille.

– Sen takia olen viihtynyt täällä hyvin ja sen takia halusin tehdä jatkosopimuksen tänne, Ramstedt myöntää.

Uskooko Ramstedt yltävänsä kevään MM-kisoihin? Lue kysymykseen vastaus täältä.

Ilari Savonen (@ilarisavonen)