Unibetin lätkäasiantuntija Esa ”Tiki” Tikkanen uskoo, että HIFK ottaa tänään Raimo Summasen komennossa kolmannen peräkkäisen voittonsa.

HIFK matkustaa tänään Hämeenlinnaan HPK:n vieraaksi. Tammikuun tasausotteluissa HPK oli molemmilla kerroilla parempi, mutta Tikkanen uskoo Summasen joukkoihin vankasti.

– Tasainen vääntö tulee. Ramin myötä IFK-pelaajien itseluottamus on noussut ja virheet vähentyneet. Myös pelinopeus ja suoraviivaisuus ovat parantuneet. HPK on hyvin liikkuva joukkue, mutta kyllä IFK ottaa tänään kolmannen peräkkäisen voiton, Tiki uskoo.

Jokerit ja SaiPa iskevät yhteen Helsingissä. SaiPa on voittanut kaikki tämän kauden kolme otteluaan. Tiki uskoo silti, että tänään pisteet jäävät Helsinkiin.

– Jokereiden peli on alkuvuodesta ollut hieman tahmeaa johtuen raskaasta harjoitusjaksosta. Ylivoima ei ole toiminut tarpeeksi hyvin. SaiPa puolestaan on tippunut sarjataulukossa jo kymmenenneksi. Neljättä peräkkäistä voittoa SaiPa ei Jokereista ota, kuuluu Tikkasen valistunut arvio.

Illan muissa liigapeleissä Tikkanen ennakoi JYPin kaatavan Ilveksen, Kärpät selättävän TPS:n ja Bluesin hakevan vieraspisteet Ässien kotiaskista.