Torstai-illan ainoassa Elitserien-ottelussa nähtiin mielenkiintoinen tyvipään kohtaaminen. Lopulta Esa Pirneksen AIK voitti Juhamatti Aaltosen ja Lasse Kukkosen Röglen maalein 4-3.

Kotijoukkue AIK:n ykkössentteri Pirnes alusti joukkueensa ensimmäisen ja kolmannen maalin ja tukholmalaisseura lähti päätöserään kahden maalin johdossa.

Kolmannen erän alussa vieraiden tehokas ylivoima puri nopeasti. Aaltonen alusti Röglen molemmat ylivoimamaalit, jotka syntyivät vajaan puolentoista minuutin sisään.

Lopulta AIK otti voiton viime kaudella Lukossa pelanneen Kris Beechin maalilla. Röglen ykköspakkiparissa luutinut Kukkonen jäi ilman tehomerkintöjä.

Voiton myötä AIK paranteli asemiaan sarjataulukon kellariosastolla. Röglen tilanne sen sijaan on huolestuttava. Se on kasannut 32 peliin vaivaiset 24 pistettä ja on sarjan viimeinen. Edellä oleva Timrå on kymmenen pistettä edellä.

Elitserien vetäytyi ottelun myötä joulutauolle, pelit jatkuvat jo tapaninpäivänä.