Keskiviikkona SaiPan voitossa jälleen suurta roolia kantoi tuttu kaveri.

Työmuurahaisen tavoin illasta toiseen raatava ja HIFK:ta vastaan kahdella pisteellä maiskutellut Anssi Löfman oli syystä tyytyväinen 3-1-voiton jälkeen.

– Hyvin lähdettiin otteluun. Saatiin alkuun heti maali ja pystyttiin painamaan peliä kunnolla päättyyn, Löfman hehkutti seuran sivuilla.

Ainoastaan toinen erä aiheutti hyökkääjän mukaan harmaita hiuksia. Vahva alku hieman jopa lamaannutti hetkeksi lappeenrantalaisia.

– Toisessa erässä vähän löystyttiin ja otettiin jäähyjä. Alivoima teki kuitenkin paljon töitä ja oli kyllä tänään hyvää meillä.

Pisteet nostivat jo aktiivisen laiturin potin 19 pongoon. Löfman kertoikin olevansa tyytyväinen omaan alkukauteensa.

– Ihan hyvät fiilikset. Tasaisesti on pystynyt pelaamaan ilman notkahduksia. Hyökkäyspäässä on saanut luotua paikkoja ja omassa päässä on pystynyt pelaamaan melko varmasti.

Kauaa ei joukkue ehdi voistosta tuuletella. Joukkueella jatkuu pelit jo perjantaina ja lauantailla, jolloin edessä on kaksi raskasta ottelua vuorokauden sisään.

– Joka voitto tuovat lisävirtaa. Kyllä tässä on muutenkin tottunut pelaamaan kovassa tahdissa pelejä, joten ei muuta kuin katseet tulevaan otteluun.