Näkökulma Moskovasta: Alivoimien ja peräpään sankarit

© Kuva: Juha Tamminen
Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Moskovan EHT-turnauksesta sivustollemme paikan päältä raportoivat Kiekkoministerit Ilari Isotalo ja Ilari Savonen, jotka käyvät läpi Leijonien suoritukset ketjuittain sunnuntain turnauspäätöksen Venäjä-ottelun osalta.

1: Juhamatti Aaltonen – Jori Lehterä – Tuomas Kiiskinen

Ilari Isotalo: Kiiskinen nosti jonkin verran ketjun tasoa. Vaikkei ykkönen vieläkään herkutellut maalipaikoilla. nähtiin kolmikolta jo väläyttelyä. Kokonaisuutena Lehterän ketjun panos jäi kuitenkin turnauksessa valitettavan vaisuksi.

Teemu Eronen – Teemu Laakso

Ilari Savonen: Molemmat nostivat tasoaan Tshekki-otteluun verrattuna. Eronen oli kiekollisesti paremmin pelin ytimessä ja Laakso ei sählännyt pelivälineen kanssa. Molemmissa on potentiaalia maajoukkuetasolla ja tasolle, mutta ehkä vielä pienemmässä roolissa kuin ykköspakkiparissa.

2: Kristian Kuusela – Teemu Ramstedt – Antti Pihlström

Isotalo: Tiukkaa puolustustaistelua sekä Pihlströmin hyvä kulmavääntö ennen illan ainoaa osumaa. Ramstedtin ketju otti yhden osuman pahasti omiin, muuten hyvää tekemistä myös sunnuntaina.

Mikko Mäenpää – Kristian Näkyvä

Savonen: Kaksikko paransi huomattavasti. Mäenpää oli jo Ruotsia vastaan hyvä, nyt vielä astetta parempi. Kiekollisen pelin veturit. Mäenpää on nähtävästi profiilipuolustaja myös jatkossa MM-kisatasoa ajatellen, Näkyvä on nousemassa sinne.

3: Jere Sallinen – Ville Viitaluoma – Jonas Enlund

Isotalo: Puolustustaistelua ajoittaisilla väläytyksillä. Sallinen toi energiaa, mutta muuten ketjun kokonaissuorittaminen jäi melko vaisuksi. Viitaluomakaan ei päässyt näissä peleissä vielä parhaalle tasolleen.

Ilari Melart – Sami Lepistö

Savonen: Hyvin tasapaksua suorittamista, ei mitään ihmeellistä. Melart näytti pystyvänsä pelaamaan maajoukkuetasolla, ei ollut missään vaiheessa minkään suhteen pulassa. Lepistö ei noussut ehkä niin suureen rooliin, mitä ennakolta olisi voinut olettaa.

4. Tommi Huhtala – Miika Lahti – Toni Kähkönen

Isotalo: Energinen vitja, joka tuntui toimivan myös sunnuntaina. Lahti loisti alivoimalla, eikä laituritkaan huonosti pelanneet. Ketjun peli oli suuressa roolissa Venäjän ylivoimien tappamisessa.

Lasse Kukkonen – Atte Ohtamaa

Savonen: Nyt eteen tuli virheitä, joista osa näkyi raa’asti valotaululla. Tuntuivat olevan vähän useamminkin pulassa. Heikoin suoritus turnauksen aikana muuten hyvin pelanneelta kaksikolta.

Maalivahti: Ari Ahonen

Savonen: Otti kaiken minkä pystyi. Oli vakuuttava, antoi Suomelle mahdollisuuksia jopa pelin voittoon. Hyvä suoritus nyt ja koko turnauksen aikana.

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS