Leijonat aloittaa Moskovan EHT-turnauksen mielenkiintoisella kotiottelulla, kun vastaan asettuu monella NHL-nimellä vahvistettu Tshekki.

Päävalmentaja Jukka Jalonen ei halunnut kuitenkaan lähteä nöyristelylinjalle.

– Ei ne nimet hirveästi auta siellä selässä. Joten ei tässä aleta käsiä pystyyn nostaa. Meillä on kotipeli edessä, johon lähdemme ennakkosuosikkina. Usko joukkueen sisällä on ainakin äärimmäisen kova.

Päävalmentaja odotteli torstailta tasaista vääntöä.

– Aina, kun joku saa ansaitusti pukea Leijona-paidan ylleen, tuo se paljon lisälatausta. Rinta rottingilla mennään, Leijona-käskijä muistutti turnauksen aattona.

Pelaa Suomi-Tshekki Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,70 – 4,25 – 2,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

”Mahdollisuus voittaa koko turnaus”

Viimeistä kauttaan Leijonien vastuuvalmentajana vetävä Jalonen näki nimettömällä nipulla olevan kaikki eväät turnausvoittoon myös muiden maiden NHL-nimien keskellä.

– Ei tässä millään nimillä pelata. Kun saadaan tästä ryhmästä heti paras irti, meillä on hyvä mahdollisuus voittaa koko turnaus.

Karjala-turnauksessa Leijonat hävisi Tshekille lopulta jalkapallolukemin 0-1. Se tuo Jalosen mukaan lisäkipinää otteluun.

– Erittäin hyvillä fiiliksillä. Hävittiin viime turnauksessa Tshekille, joten asioita jäi sen suhteen hampaankoloon.

Millä eväin Tshekin tähtinippu kaatuu?

– Lähdetään rohkeasti hyökkäämään, mutta myös rohkeasti puolustamaan. Karvataan, kun on sen paikka ja käänetään peliä nopeasti. Tarkoitus on saada hurtti huumori päälle, niin eiköhän kotiyleisökin syty.

Ilari Isotalo(@IlariIsotalo), Helsinki

Pelaa Suomi-Tshekki Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,70 – 4,25 – 2,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!