Tapparan parhaisiin pistemiehiin kuuluva Ville Nieminen turhautui kunnolla JYP-ottelun päätuomarikaksikkoon.

JYPin hyökkääjän Lars Ellerin korkealla mailalla ohjaama 3-3-tasoitus sai konkarin pillastumaan vajaa minuutti ennen kolmannen erän loppua.

Päätuomarit Stefan Fonselius ja Teemu Salminen ottivat kuitenkin ripityksen vielä tässä vaiheessa auliisti vastaan Keskisuomalaisen mukaan.

JYP-puolustaja Kristian Näkyvä rikkoi vielä useaan otteeseen Niemistä pelin lopussa saamatta rangaistusta. Tämä sai Niemisen kattilan kuumaksi ja hän saikin kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

Taiston tauottua Nieminen jäi räyhäämään kympin hänelle tuominneelle Salmiselle.

– V***u Salminen sää oot heikko luonne. Sulla on luonne kuin pienellä oravalla, Nieminen huuteli lehden mukaan.

Samalla hetkellä Tapparan päävalmentajan Jukka Rautakorven ripitystä kuunnellut Salminen reagoi myös tilanteeseen voimakkaasti.

– Nyt jos ei Nieminen pidä turpaansa kiinni, niin tulee lisärangaistuksia, Salminen tuhahti.

Otteluvalvoja Erkki Jaalan mukaan Tapparalla oli syytä kuumenemiseen.

– Katsoin tilanteen videolta ja kyllä se oli korkealla mailalla tehty maali, Jaala sanoi Keskisuomalaiselle.

JYP otti pelistä lopulta isomman pistepotin, kun se vei voiton lukemin 4-3 voittomaalikilpailun jälkeen.