Lokakuun kuukauden pelaajaksi valittu Kärppien hyökkääjä Juha-Pekka Haataja lähtee Karjala-turnaukseen heti suuressa roolissa.

Haataja on istutettu Niklas Hagmanin ja Teemu Ramstedtin vierelle Suomen ykkösketjuun.

– On mukava nähdä, että vastuuta on tarjolla ja siihen pitää nyt tarttua. Innoissani olen tästä mahdollisuudesta. Ainutlaatuinen juttu, Haataja sanoi SuomiKiekko-sivustolle.

Pelaa Venäjä-Suomi NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,45 – 4,20 – 2,30
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Ennen turnauksen alkua Haatajan viime päivät ovat olleet värikkäitä. Lauantaina SM-liigan pistepörssiä tällä hetkellä johtava hyökkääjä solmi kolmen vuoden jatkosopimuksen Kärppien kanssa.

– Siinä molemmat osapuolet voittivat. Uusi sopimus luo itselle turvaa ja jos jotain tapahtuu, niin Kärpillä on mahdollisuuksia saada korvauksia.

– Aikaisempi sopimus olisi loppunut ja jos silloin olisin lähtenyt, niin Kärpät ei olisi saanut mitään korvauksia. Win-win-situation ja lähinnä se oli se ajatus, Haataja jatkoi.

Alkuviikosta oli puolestaan toisenlaisen palkinnon aika. Haataja valittiin lokakuun pelaajaksi SM-liigassa, minkä hän otti ilolla vastaan.

– Tuollaista palkintoa varten pitää pelata pitkä pätkä hyvin. Lokakuussa oli vielä paljon pelejä, niin onhan se osoitus siitä, että taso on säilynyt hyvänä pidemmän aikaa.

Ilari Savonen, Turku (@ilarisavonen)

Pelaa Venäjä-Suomi NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,45 – 4,20 – 2,30
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!