Lappeenrannan SaiPa on tehnyt kovaa nousua kohti sarjataulukon kärkeä viime kierrosten aikana.

SaiPa on voittanut kahdeksasta viimeisimmästä ottelustaan peräti seitsemän. Tuoreimmiltaan lappeenrantalaisryhmän alle jäi Ilves torstaina.

SaiPa karkasi kotihallissaan kahden ensimmäisen erän aikana jo kolmen maalin johtoon lukemien oltu 5-2. Kolmannessa erässä Stafano Giliati ja Per Savilahti-Nagander kaunistelivat loppuluvuiksi 7-2.

Lappeenrantalaisilta kovassa vireessä oli kaksi maalia illan aikana tehneen Savilahti-Naganderin lisäksi peräti neljä syöttöpistettä napannut puolustaja Brian Salcido.

SaiPa on kerännyt nyt 20 ottelussa 36 pistettä ollen vain kahden pongon päässä sarjajohtajasta JYPistä.