Viikonlopun Ässät- ja Jokerit-otteluihin valmistautuvan Lukon päävalmentaja Risto Dufva ja laitahyökkääjä Lauri Tukonen hehkuttavat joukkueen NHL-puolustajaa Philip Larsenia.

Dallas Starsin tanskalaispuolustaja on kantanut suurta vastuuta raumalaisten puolustuksessa heti Suomeen tulonsa jälkeen.

– Viimeisen päälle ammattimies ja monipuolinen huippupelaaja samoin kuin Frans Nielsen ja Mikkel Bödkerkin. Ei NHL:ssa pääse edes pelaamaan, jos kaikki ei ole kunnossa, sairastuvalta juuri kehiin palannut Tukonen näkee seuran verkkosivuilla.

– Minä en ole ennen työskennellyt pelaajan kanssa, jolla olisi noin laaja osaamistaso. Sami Vatasessa oli lähinnä sitä samaa, päävalmentaja Dufva hehkuttaa.

Pelaa Ässät-Lukko Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,00 – 4,30 – 2,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Lukolla edessä on vielä haastavat kaksi peliä ennen maajoukkuetaukoa. Ensin joukkue matkaa Poriin Ässien vieraaksi ja heti perään lauantaina Jokerit saapuu vieraaksi Raumalle.

Raumalaisten kannalta sairastuvalta kuuluu ikäviä uutisia, kun Larsen on sivussa Ässät-ottelusta. Sen sijaan hyökkääjä Kimmo Koskenkorva palaa kokoonpanoon.

Päävalmentaja Dufva haluaakin nähdä selvän petrausliikkeen tiistaina Tapparalle kärsityn 0-5-tappion jälkeen.

– Leikin sääntö on se, että olet juuri niin hyvä kuin olet viimeisessä pelissä ollut. Oli syy sitten mikä tahansa, niin se ei tosiaankaan riitä, Dufva painottaa.

Pelaa Ässät-Lukko Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,00 – 4,30 – 2,95
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!