Kahdeksan ottelun ajan tähän mennessä TPS:ssä pelannut Lauri Korpikoski näkee turkulaisjoukkueen menneen eteenpäin viime aikoina.

Seura vaihtoi aiemmin syksyllä päävalmentajaa, kun Juha Pajuoja korvasi Pekka Virran penkin takana. Sen jälkeisen jakson aikana joukkueen otteet ovat parantuneet erityisesti pelillisesti.

– Mielestäni olemme menneet parempaan suuntaan. Pisteitä olemme saaneet, mutta täysiä kolmen pisteen voittoja tarvittaisiin lisää. Pitäisi voittaa näitä joukkueita, jotka ovat meidän edellä sarjataulukossa, Korpikoski pohtii SuomiKiekko-sivustolle.

– Eteenpäin on menty, mutta voittoja tarvitaan.

Myös henkilökohtaisesti pelaaminen on sujunut paremmin syksyä eteenpäin mentäessä, vaikka Korpikoski olikin tehokas heti ensimmäisissä otteluissaan Suomessa.

– Totta kai meni hetken aikaa, että pääsi paremmin rytmiin kiinni. Nyt on mennyt ihan hyvin ja luodaan ketjun kanssa paljon paikkoja. Pitäisi vain viimeistellä vielä paremmin.

NHL:n työsulkuneuvotteluja Korpikoski on seurannut rauhallisesti. Uusimpien tietojen mukaan neuvottelut ovat ainakin hetken jäässä ja sopu on vielä matkan päässä.

Korpikosken omat ajatukset ovat tiukasti TPS:n puolella, sillä tilannetta on hankala yksin muuttaa.

– Eihän sille voi mitään. Nyt pelaan TPS:lle ja saa nähdä, että kuinka kauan. Sen näkee sitten ja katsotaan mitä tapahtuu.

Ilari Savonen (@ilarisavonen), Helsinki