Suomen ykkösketjua keskiviikon Venäjä-pelissä johtanut Bluesin tehohyökkääjä Teemu Ramstedtin mielestä Leijonat nappasi ansaitun voiton.

Turussa pelatussa väännössä Suomi hallitsi kenttätapahtumia ja pystyi nousemaan tappioasemasta varsinaisella peliajalla tasoihin. Voittomaalikilpailussa peli kääntyi isäntäjoukkueelle.

– Tiukka ja varmasti viihdyttävä peli oli. Uskon, että olimme juuri tuon maalin verran parempia, että saimme voiton aikaiseksi, Ramstedt kertasi SuomiKiekko-sivustolle.

Ilman maan suurimpia tähtiä Karjala-turnauksessa pelaava Venäjä tarjosi keskiviikon väännössä kovan haasteen.

– Pelasimme kuitenkin hyvin ja meillä oli paljon paikkoja. Pysyimme kiekossa ja sitä kautta saimme eliminoitua heidän hyökkäyspeliä.

– Kyllä se juttu tänä päivänä on niin, että kiekon kautta pitää pystyä pelaamaan voittoja varten, Ramstedt alleviivasi.

”Luottavainen olo”

SM-liigassa syksyn aikana 24 (6+18) tehopistettä 21 ottelussa iskenyt Bluesin hyökkääjä istutettiin Leijonissa suoraan ykkösketjun keskelle.

Laidoille 24-vuotias hyökkääjä sai Lokomotiv Jaroslavia edustavan Niklas Hagmanin ja Kärppien riveissä kovia pisteitä alkukauden aikana paukuttaneen Juha-Pekka Haatajan.

Ketju väläytteli ajoittain, mutta maalit jäivät vielä puuttumaan.

– Siellä oli hyviä juttuja ja saatiin muutamia maalipaikkoja aikaiseksi. Tulos nyt oli vähän heikko, kun yksi meni omiin ja toiseen päähän emme tehneet yhtään. Näin käy joskus, Ramstedt pohti ollen kuitenkin itsevarma paremmasta jatkosta.

– Kun jaksaa vaan uskoa, niin kyllä seuraavissa peleissä tulosta tulee varmasti. Ei vain pomppinut meille nyt. Ihan luottavainen olo on kuitenkin.

Ilari Savonen (@ilarisavonen), Turku