Torpedo Nizhni Novgorodia toista kautta KHL:ssä valmentava Kari Jalonen toivoo, että NHL-miehet pelaisivat koko sesongin KHL:ssä.

Torpedon pääkäskijä näkee pelkkää hyvää maailman kovimmassa kiekkoliigassa, jonka tittelin KHL on saanut.

– Haluaisin, ettei NHL-kausi alkaisi. Sittenpähän nähtäisiin, mikä joukkue on paras KHL:ssä. Ja paras joukkue maailmassa, Jalonen sanoo R-Sportille.

Jalosen miehistö vahvistui New Jersey Devilsin puolustaja Anton Voltshenkovilla, joka on kuitenkin loukkaantuneena tällä hetkellä. Carolina Hurricanesin hyökkääjä Aleksandr Semin hakee vielä parasta pelivirettään Torpedossa.

– Työsulun päättyminen ei olisi ongelma. Nyt kaverit auttavat meitä, mutta jos työsulku päättyy, lähtevät he takaisin NHL:ään. Toivon tietenkin, että näin ei tapahdu, ja kaverit jäävät tänne. Samalla näkisimme Voltshenkovin joukkueessani.

– KHL on maailman paras liiga tällä hetkellä. Jos NHL-kausi ei ala, niin tänne tulee varmasti vielä enemmän NHL-pelaajia. Näemme upean liigan upeilla pelaajilla.

Jalonen on viemässä Torpedoa jälleen kerran pudotuspeleihin. Tällä hetkellä joukkue on läntisen konferenssin seitsemäntenä 36 pisteellä.