Unibetin jääkiekkoasiantuntijan Esa ”Tiki” Tikkasen mielestä Jokerit on vaikeuksissa tiistaina Kärppiä vastaan.

Jokerit kärsii lukuisista loukkaantumisista, mikä näkyy ennakkoasetelmissa.

– Jokereiden sairaslista on erittäin pitkä, ja viime pelistä tuli lisää huolia Hardtin ja Väänäsen takia. Nuoria pelaajia pääsee nyt kehiin, ja heillä on hieno näytön paikka, Tiki puntaroi.

– Jokerit sai löylytystä Lappeenrannassa, kun taas Kärpät kääntää tällä hetkellä tiukkoja pelejä voitokseen tuttujen ratkaisijoiden turvin. Illan varmasti katsotuin ottelu, jossa uskon vierasvoittoon ennen kaikkea Jokereiden sairastuvan takia.

Tiki uskoo myös HPK:n yllätykseen ja kallistuu Tappara-HIFK:ssa enemmän kotijoukkueeseen.

– Ehdoton yllättäjä HPK matkaa Jyväskylään. Ari-Pekka Selin on tuonut hyvää ryhtiä HPK:n joukkueeseen. JYP on ollut kotona heikko, vaikka nousikin voittoon viime kotipelissä Tapparaa vastaan. Molemmilla nyt tappio alla, ja JYP ennakkosuosikki, mutta kyllä minä laittaisin tässä rahaa HPK:n yllätykseen.

– Tapparan ja IFK:n kohtaamisesta odotan tasaista. IFK kaatoi Joni Ortion johdolla TPS:n, mutta Tappara on kova kotiluolassaan. Kotivoitto tai tasuri, Tiki uskoo.

Turussa TPS saa vastaansa kuntopuntarin kärjessä keikkuvan KalPan.

– TPS sai IFK:lta takkiin, ja Mikko Koivu on varmasti tulistunut. KalPan ilopillerinä häärää edelleen nuori Artturi Lehkonen, samoin Sakari Salminen pelaa kovalla itseluottamuksella. Uskon kuitenkin, että TPS:n taikurit Koivu, Korpikoski ja Nummelin ovat kovaa valuuttaa Turun kotiluolassa.