Tiistain SM-liigakierroksella Oulun Raksilassa vastakkain on kaksi tulikuumaa joukkuetta, sekä iso kasa mielenkiintoisia pelaajia.

KalPan riveissä NHL-apu Craig Smith on tykittänyt kolmeen otteluun peräti 7 (4+3) tehopistettä. Samalla jenkkihyökkääjän vierellä Sakari Salminen on päässyt loukkaantumisensa jälkeen oivaan iskuun.

Pelaa Kärpät-KalPa Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,90 – 4,30 – 3,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Oululaisleirissä tiedostetaankin kaksikon ja KalPan vaarallisuus.

– Laadukas joukkue, jossa on hyviä yksilöitä. Tämä Smith on tehnyt kovaa jälkeä ja on mielenkiintoinen tapaus. (Sakari) Salminen on myös vaarallisen hyvässä kunnossa, pohtii oululaisten toinen maalivahti Tomi Karhunen seuran verkkosivuilla.

Molemmat joukkueet ovat tällä hetkellä SM-liigan kuntopuntarin kärkisijoilla. Sekä Kärpillä että KalPalla alla on neljä voittoa viimeisestä viidestä ottelusta.

Kuopiolaisten leirissä sairastuvalta kuuluu positiivisia uutisia, sillä kapteeni Sami Kapanen on palaamassa kaukaloon. Jukka Voutilainen ja Jasse Ikonen sen sijaan ovat vielä sivussa.

Kärppien kohdalla tilanne on synkkä. Lauantaina aivotärähdyksen HIFK-ottelussa saaneen Tomas Plihalin lisäksi sairastuvalta löytyvät Joonas Donskoi, John Norman, Jari Viuhkola, Juho Keränen, Tomi Körkkö ja Oscar Eklund.

Puolustaja Mikko Lehtonen puolestaan palaa tiistain ottelussa oululaisten kokoonpanoon.

Pelaa Kärpät-KalPa Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,90 – 4,30 – 3,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!