Pelicansin ailahtelevan alkukauden ilopilleri on ollut Pekka Jormakka, joka on noussut joukkueen tehokkaimpien hyökkääjien joukkoon. Hän on viimeistellyt 10 ottelussa 5+2=7 pistettä ja on joukkueen sisäisen pörssin kakkosena.

Pelaa Jokerit-Pelicans Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,48 – 5,25 – 4,90
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Miehen mukaan suurin muutos on tapahtunut korvien välissä viime kauteen verrattuna.

– En tiedä olenko kehittynyt pelaajana hirveästi, vähän varmaan. Henkisellä puolella on tullut mukaan rentoutta, kun on saanut paikoista sisään. Peli ei ole enää niin väkinäistä, mies kertoi ESS.fi:n videohaastattelussa.

– On ollut meikäläiselle eduksi, että olen päässyt pelaamaan vähän enemmän. On ollut helpompi pelata 15 minuuttia ottelua kohden kuin 8-10 minuuttia.

Viime kauden finalistijoukkueen alkukausi on ollut tahmea ja Jormakkakaan ei ole oikein osannut iloita kasvaneesta roolistaan.

– Harmittaa välillä, jos itsellä peli menee hyvin ja joukkue häviää. Ei siitä hirveen hyvä mieli jää. Ennemmin vaikka omat maalit saa jäädä tekemättä, kunhan joukkue voittaa.

Lahtelaiset ovat liigassa viimeistä edellisenä kymmenen ottelun jälkeen. Edellinen peli oli voitokas muutaman tappion jälkeen ja nyt sarjaa halutaan jatkaa.

– Se oli henkisestikin tärkeä voitto, on ollut epäonnea ja muuta. Nyt näyttää hyvältä ja laitetaan Pelicans uuteen nousuun.

Joukkueen seuraava ottelu on perjantaina Jokereita vastaan.

Pelaa Jokerit-Pelicans Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,48 – 5,25 – 4,90
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!