Kärppien ja HIFK:n kohtaamisessa riittää lisämielenkiintoa, kun jäällä nähdään kaksi uutta NHL-vahvistusta.

Kotijoukkueen riveissä debyytin tekee Ottawa Senatorsin 24-vuotias keskushyökkääjä Kyle Turris, kun taas HIFK:lla petopaidan ensimmäistä kertaa päällensä pukee Dallas Starsista saapunut 35-vuotias puolustaja Stephane Robidas.

Pelaa Kärpät-HIFK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 4,30 – 3,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Keskiviikkona Ouluun tullut ja torstaina uuden joukkueensa kanssa harjoitellut Turris on tuntenut olonsa kotoisaksi.

– Tiesin, mitä odottaa Suomelta, kun lähdin. Tämä on vähän samanlainen paikka ilmastoltaan kuin Ottawa, kanadalaishyökkääjä tuumaa Kärppien verkkosivuilla katsoen jo kohti debyyttiotteluaan.

– Sitä olen odottanut pitkään, Turris iloitsee.

Turrisin tapaan HIFK:n Robidas on ollut Suomessa keskiviikosta lähtien. Kanadalaispuolustaja on osannut varautua siihen, mitä tuleman pitää.

– Tiesin sen, että tämä on hyvä liiga, koska täältä on tullut paljon hyviä pelaajia NHL:ään. Tämä on hyvä mahdollisuus minulle pysyä hyvässä kunnossa, Robidas pohtii HIFK:n sivuilla kehuen joukkueensa tasoa.

– Harjoituksissa olen nähnyt sen, että tässä on hyvä joukkue jalkeilla. Tulee olemaan mielenkiintoista ja varmasti olen hieman jännittynyt ennen ensimmäisessä ottelussani tässä liigassa.

HIFK:lla ja Kärpillä edessä ovat keskinäiset kohtaamiset perjantaina ja lauantaina.

– Vähän on hiottu ylivoimaa ja tehty pieniä muutoksia. Keskiviikkona vedimme kovemman treenin ja torstaina herkisteltiin, että jaksetaan vetää kaksi peliä kahteen päivään, HIFK-hyökkääjä Eero Somervuori pohtii seuran sivustolla ennen perjantain kohtaamista.

Pelaa Kärpät-HIFK Betssonille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,95 – 4,30 – 3,05
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!