Moskovassa Spartakille kärsitty tappio oli viimeinen niitti Dinamo Minskin faneille viime sunnuntaina.

Vihaiset ja aggressiiviset Dinamo-fanit kävivät kuumana jo ottelun aikana, kun Kari Heikkilän valmentama minskiläisseura hävisi maalein 1-4. Kyseessä oli jo kolmas peräkkäinen tappio, joita edelsivät kaksi niukkaa voittoa ja neljä häviötä.

Spartak-pelin jälkeen Dinamon fanit ryntäsivät sankoin joukoin ovelle, josta pelaajat ja valmennusjohto siirtyivät bussiin. RIA Novostin mukaan paikalle hälytettiin lisää virkavaltaa, joiden läsnäolo turvasi tilannetta.

Fanijoukko vaati Heikkilältä selityksiä huonon menestyksen suhteen. Heikkilää ei paikalla näkynyt, mutta Dinamon urheilujohtaja Igor Matushkin ja muutama pelaaja tulivat rauhoittelemaan ja juttelemaan raivon partaalla olevan fanisakin eteen.

Heikkilän aika on käymässä vähiin minskiläisseuran peräsimessä, sillä tulokset eivät ole vastanneet alkuunkaan odotuksia. Dinamo on kerännyt ainoastaan 14 pistettä 14 pelistä ja pudotuspeliviiva on karkaamassa seuralta. Tällä hetkellä minskiläiset miehittävät läntisen konferenssin toiseksi viimeistä sijaa eikä tilannetta helpota, että tiistaina se pelaa vieraissa Pekka Rautakallion Dinamo Riikaa vastaan.

Katso fanien vihaista käyttäytymistä tästä videolinkistä.