Lempäälän Kisan hyökkääjä Olli Palola on Mestiksen syyskuun pelaaja. Miehen tehot kuuden pelatun ottelun jälkeen ovat 7+2=9. Palola on Tapparan sopimuspelaaja, mutta on lainasopimuksen turvin Lempäälässä.

Viime kaudella 24-vuotias kiekkomies pelasi Tapparassa 45 ottelua tehoin 5+8=13. Aiemmin Ilves-kasvatti on pelannut SM-liiga myös Lukossa.

– Valinta on merkki siitä, että pelit ovat menneet hyvin. Minulla on onnistunut treenikesä takana. Tein hyviä treenejä ja lepäilin sopivasti. Tuntuu, että olen mennyt pelaajana eteenpäin viime kaudesta ja sehän onkin tarkoitus tässä, että kehittyy, Palola kertoi Mestiksen kotisivuilla.

LeKi on sarjan kakkosena samoilla pisteillä sarjajohtaja Kajaanin Hokin ja kolmosena olevan Vaasan Sportin kanssa.

Kiekko-Vantaan puolustaja syyskuun tulokaspelaaja Mestiksessä

Kiekko-Vantaata edustava Oskari Manninen, 21, keräsi kuudessa syyskuun ottelussaan tehot 4+1=5. Hän on Mestiksen puolustajien pistepörssin ykkönen.

– Pelit ovat kulkeneet niin joukkueena kuin yksilötasollakin. Kesällä treenasin kovaa ja peleissä olen pyrkinyt ampumaan paljon. Tulosta on sitä kautta tullut, Manninen kertoi.

Manninen on Jokerien kasvatti ja kuluva kausi on hänen ensimmäinen Mestiksessä. Viime kaudella mies pelasi Jokerien A-nuorissa ja teki sen jälkeen kahden vuoden sopimuksen Kiekko-Vantaaseen.