Leijona-vahti Rinne päästi 7 maalia – "Pekalla ei ole sopeutumisvaikeuksia"

Kuten uutisoimme, Metallurg Magnitogorskia edustava Justin Hodgman oli vireessä maanantain KHL-kierroksella Karjala-turnaukseen valittua Dinamo Minskin suomalaisvahtia Pekka Rinnettä vastaan.

Hodgman pamautti ottelussa yhteensä tehot 2+2, kun Magnitogorsk voitti lukemin 7-2.

Dinamon päävalmentajalta Aleksandr Andrijevskilta tivattiinkin tappion jälkeen sitä, miksi joukkueen maalilla Rinne pelaa tällä hetkellä epätasaisesti ja onko hänen sopeutuminen vielä käynnissä.

– En sanoisi, ettei Pekka ole sopeutunut. Pikemminkin koko meidän joukkue pelaa epätasaisesti, Andrijevski sanoi pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

29 laukauksesta 7 taaksensa päästäneen Rinteen alkukausi Minskillä ei ole mennyt täysin odotusten mukaisesti. Suurimmissa vaikeuksissa NHL-työsulkuvahvistuksista on ollut kuitenkin Evander Kane, joka teki vasta ensimmäisen maalinsa Dinamon riveissä Magnitogorsk-ottelussa.

Kane ehti pelata seitsemän ottelua ilman pisteitä. 21-vuotiaan kanadalaishyökkääjän tehotilasto on tällä hetkellä viiden asteen verran miinuksella.

– Viimeisissä peleissä Kane on pelannut paremmin ja paremmin. Toivomme, että myös seuraavissa peleissä hän esiintyy hyvin ja tekee pisteitä, päävalmentaja Andrijevski sanoi luotettavasti.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!