TUTO Hockey kohtaa perjantaina Kajaanin Hokin kotihallissaan.

Turkulaisseuran päävalmentaja Juhani ”Tami” Tamminen lyö pöytään teesinsä.

Pelaa TuTo-Hokki NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,80 – 4,75 – 2,87
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Meillä on johtava ajatus perussarjaan kerätä 1,7 pistettä per ottelu. Nyt ollaan siinä vauhdissa, mutta perjantaina meillä on mahdollisuus nousta lähelle kahta pistettä per ottelu. Ja se joukkue, joka ottaa tässä sarjassa kaksi pistettä kolmesta, voittaa runkosarjan, Tami sanoo seuratiedotteessa.

Viikko sitten HCK:lta pisteet hakenut TUTO palkittiin valmennusjohdon toimesta parilla jäähallittomalla päivällä. Tauko teki hyvää ja joukkue on esiintynyt kuluvan viikon harjoituksissa pirteänä – ja ennen kaikkea terveenä.

– Joukkue on ollut vastaanottavainen minun ja Ortion treeneille, Tami kiitteli.

Kokoonpanot ovat eläneet kauden aikana varsin maltillisesti. Joukkue on terve, joten tarjontaa riittää kaikille pelipaikoille.

– Permanenttia ei lähdetä muuttamaan pelaavan kokoonpanon kohdalla. Joka viikko jokaiselle pelaajalle on tarjolla peliaikaa, joko Kupittaalla tai sitten Salossa, Tami sanoo.

Varsinkin puolustajien peluuttamisen suhteen on tällä hetkellä valmennusjohdolla hyvä tilanne. Kaikki ovat terveitä ja osoittaneet pystyvänsä pelaamaan Mestiksessä hyvällä tasolla.

– Tällä hetkellä löytyy kahdeksan pakkia, jotka voi koska tahansa heittää pelaamaan, Kai Ortio totesi tyytyväisenä.

Ainoastaan Mikael Aaltonen on perjantain pelistä sivussa varmuudella, mutta hän palaa kokoonpanoon lauantaina Mikkelissä.

Pelaa TuTo-Hokki NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,80 – 4,75 – 2,87
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!