Kärppä-luotsi Hannu Aravirta hiiltyi joukkueen tähtipelaajalle Ivan Humlille tämän hölmöiltyä itsensä suihkuun eilisen Ilves-ottelun ratkaisuhetkillä. Kärpät hävisi kamppailun jatkoajalla 3-4-lukemin.

Pelaa Kärpät-Pelicans NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,70 – 4,75 – 2,47
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Kun tshekkitähti käveli viiden minuutin ja pelirangaistuksen saatuaan vaihtoaition kautta pukukoppiin, Ara huusi SuomiKiekko-sivuston saamien tietojen mukaan pelaajalle ”You f*cking idiot!”.

Huutoa todistivat useat vaihtoaition takana olleet henkilöt.

Jäähy sekoitti Kärppien pasmat

Ilves kavensi jäähyn aikana Kärppien johdon 2-3:een. Kohta perään se tasoitti tilanteen, kun vain minuuttia peliaikaa oli jäljellä ja kuittasi pelin itselleen lopulta jatkoaikamaalilla.

– Valitettavasti yhdellä kaverilla homma ryöpsähti käsistä ratkaisevassa vaiheessa. Humlin ottama viitonen vaikutti isosti tähän peliin, Aravirta manaili Ilta-Sanomille ottelun jälkeen.

Huml on Kärppien kultakypärä ja arvokas lisä hyökkäyspäässä. Kommenteista voidaan kuitenkin päätellä, että seurassa ollaan turhautuneita miehen toistuviin tempauksiin.

– Tasaisin välein on jouduttu hänen kanssaan tällaisista asioista keskustelemaan. Hän ei ole sellainen tasainen tallaaja kuin monet suomalaispelaajat. Hänellä on vähän erilainen temperamentti. Valitettavasti se tuli tänään meille kalliiksi.

Pelaa Kärpät-Pelicans NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,70 – 4,75 – 2,47
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!