TPS kohtaa keskiviikkona kotihallissaan JYP:n, joka on aloittanut kahdella voitolla. TPS puolestaan on saanut avauspeleistään vain pisteen ja päälle vielä kaksi tärkeää hyökkääjää ovat joukkueesta sivussa.

Pelaa TPS-JYP Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,50 – 4,10 – 2,29
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Kapteeni Ville Vahalahden kämmenluu murtui ja hän on poissa 3-4 viikkoa. Tärkeä roolipelaaja Timo Salo on parisen kuukautta ulkona ranneleikkauksensa jäljiltä. Itku ei kuitenkaan auta markkinoilla.

– Sitä tämä joskus on. Joskus käy huono tuuri ja loukkaantumisia tulee. Ei meidän homma kuitenkaan töki, koska (paikkaavat) junnut pelaavat kovalla tasolla, TPS-luotsi Pekka Virta kertoo seuran verkkosivuilla.

– Kärkikentiltä on saatava lisää onnistumisia. Katsoimme aiempia pelejä nauhoilta ja maalille on päästävä paremmin.

Pekka Virta tietää millainen JYP on tulossa vastaan; samanlainen kuin monina aikasempina vuosina.

– JYP on ollut vuodesta toiseen erittäin vahva joukkue ja on liigan kärkijoukkueita tälläkin kaudella. Kovimmat tukipilarit löytyvät puolustuksesta, mutta muutenkin laadukas joukkue pyrkii iskemään nopeilla vastaiskuilla.

Hyviä uutisiakin kuuluu loukkaantumisrintamalta. Brian Willsien kerrotaan olevan pelikunnossa. Mies hypännee suoraan ykkösketjuun Corey Locken ja Marko Virtalan rinnalle. Maalilla pelaa TPS:n kotisivujen mukaan Antero Niittymäki.

Pelaa TPS-JYP Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,50 – 4,10 – 2,29
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!