Yksi NHL:n suurimmista tähdistä, viime ja toissa kauden suureksi osaksi aivotärähdyksen seurauksena missannut Sidney Crosby on ollut nyt kahdeksan kuukautta ilman oireita ja mies odottaa kuumeisesti pääsevänsä tositoimiin. Crosby on pelannut viimeisen kahden kauden aikana vain 69 ottelua runkosarja ja playoff-pelit mukaan lukien.

– Toivottavasti, muutaman viikon sisään, emme puhu enää työehtoasioista. Haluan pelata jo kiekkoa siinä vaiheessa, Crosby kertoi Trib Live Sportsille.

Crosbyn mukaan pelaaminen Euroopassa on yksi mahdollisuus, jos NHL:n joutuu työsulkuun pidemmäksi aikaa. Hän kuitenkin kumoaa huhut, että olisi neuvotellut jo joidenkin eurooppalaisseurojen kanssa asiasta.

– En ole mistään sopinut, mutta pelaaminen Euroopassa on jotain, mitä aion harkita. En ole kuitenkaan asiaa sen tarkemmin miettinyt vielä. Tilanne riippuu siitä kuinka kauan mahdollinen työsulku kestää.

– Haluan pelata jääkiekkoa tulevalla kaudella, mutta nyt katsotaan mitä tapahtuu. Olen hyvässä kunnossa, kun olen pystynyt harjoittelemaan täysillä koko kesän ja valmiina jo pelaamaan.

Redbet tarjoaa 10€ ILMAISRAHAA tutustumistarjouksena kasinolle!

charset=”utf-8″ type=”text/javascript”>