Ville Peltonen on avautunut medialle lauantaisesta tapahtumasta, missä Jokerien Semir Ben-Amor taklasi miestä takaapäin ja jatkoi maassa olevan Peltosen rusikoimista. Peltonen kertoo, että ei muista tilanteesta kuin taklauksen, jonka jälkeen seuraava muistikuva on pukukopista.

– En muista taklauksen jälkeisistä hetkistä mitään. En edes tiennyt, että minua lyötiin, Peltonen kertoi Helsingin Sanomille.

Peltosen mukaan kahnaukset ja haastamiset ovat osa jääkiekkoa, mutta vastaparille pitää aina antaa mahdollisuus puolustautua. Hänen tapauksessaan tällaista tilannetta ei ollut ja hän ihmetteleekin, miten ammatillisesti huipputasoa olevassa Jokerien organisaatiossa voi näin päästä käymään.

– Pelaajia on voitu muistuttaa vastuustaan, mutta aina niin, että heillä on mahdollisuus puolustautua.

– Minun on vaikea käsittää, että sellaisten ammattilaisten kuin Jarmo Kekäläisen, Ossi Väänäsen ja Riku Hahlin joukkueessa tapahtuu jotain tällaista, Peltonen kertoi puolestaan MTV3:n haastattelussa.

Ben-Amoria on kunnioitettu paikalliskilpailijan leirissä. Senkin vuoksi tapaus on lyönyt Peltosenkin ällikällä.

– Semirillä ei ole meidän pukukopissa likaisen pelaajan maine. Häntä on pidetty kovana, mutta rehtinä pelaajana. Tämä oli erittäin yllättävää, aivan käsittämätöntä.

Redbet tarjoaa 10€ ILMAISRAHAA tutustumistarjouksena kasinolle!

charset=”utf-8″ type=”text/javascript”>