Ottawan ruotsalaiskapteenin Daniel Alfredssonin ympärillä on liikkunut huhuja, että mies laittaisi luistimet naulaan, mikäli kausi jää pelaamatta. Alfredsson kuitenkin haluaisi itse päättää koska lopettaa eikä esimerkiksi työsulun vuoksi.

– En sano, että lopetan, jos tänä vuonna ei pelata. Mutta jossain vaiheessa lopettaminen on edessä, joulukuussa 40 vuotta täyttävä Alfredsson kertoi Ottawa Sunille.

Varsinkin kokeneimmilla pelaajilla voi olla haasteita löytää pelipaikka ja ilman pelipaikkaa kunnon ylläpitäminen on haasteellista. Alfredssonin uran jatkamispäätös venyi alun alkaenkin elokuun alkuun, mutta hän ei ole tilanteesta katkera, vaikka kausi peruttaisiin kiistojen vuoksi.

– Totta kai sen haluaisi olevan oma päätös, mutta ei minulla ole ongelmaa tämän tilanteen kanssa. Olemme liitossa ja teemme sen, mikä on parhaaksi kaikille pelaajille. Jos se tarkoittaa, että tänä vuonna ei pelata, niin sitten olkoon niin.

Jos työsulku alkaa, on Alfredssonilla selkä suunnitelma alkukaudelle.

– En aio pelata ainakaan ennen joulua. Jos työsulku kestää koko kauden, niin teen suunnitelmia sen mukaan, miltä tulevaisuuteni silloin näyttää.

– En usko, että aion istua koko vuotta pelaamatta jääkiekkoa, jos työsulku alkaa. Palaaminen vuoden tauolta voisi olla rankkaa tämänikäisenä, mutta kuka tietää.

Redbet tarjoaa 10€ ILMAISRAHAA tutustumistarjouksena kasinolle!

charset=”utf-8″ type=”text/javascript”>