Lauantaisen Jokerien ja HIFK:n välisessä ottelussa tapahtuneen taklauskohun ja kaukalomukiloinnin syypää Semir Ben-Amor on pahoitellut tapahtunutta tilannetta.

– Minun osaltani tuli ylilyönti. Pahoittelut siitä Villelle. En tietenkään toivo hänelle mitään pahaa, toivottavasti kaikki on kunnossa, Ben-Amor kertoi MTV3:lle maanantaina.

Asia on ylittänyt myös poliisin esitutkintakynnyksen. Poliisi tutkii asiaa, ja vie asian syyttäjälle, joka päättää nostetaanko tapauksesta pahoinpitelysyyte.

Jokerit katsoo HIFK:n aloittaneen koko hässäkän

Jokerien päävalmentaja Tomi Lämsä myönsi Ben-Amorin tapauksessa selkeän ylilyönnin tapahtuneen, mutta muistutti, mistä koko ottelun jäähysarja sai alkunsa, Ilari Melartin yksipuolisella Jarkko Ruudun mukiloimisella.

– Kaksi minuuttia lauantaina kului ottelua, siitä lähti kaikki käyntiin. Se on minun mielestä hyvä tässä muistaa, että niin tämä tarina oikeasti eteni, Lämsä kertoi.

– Kuten Semir sanoin, ylilyönti on tapahtunut ja olemme siitä äärimmäisen pahoillamme. Siinä vaiheessa, kun pelaajalla menevät tunteet yli, voi näin käydä.