NHL-huippulupaus KHL-seura Dinamo Minskiin

NHL:ssä Winnipeg Jetsiä edustava Evander Kane siirtyy suomalaisvalmentaja Kari Heikkilän alaisuuteen KHL-seura Dinamo Minskiin. Siirrosta on alustavasti sovittu, ja pelaaja saapuu kaupunkiin allekirjoittamaan sopimuksen vasta ensi viikon alussa.

– Odotamme häntä tänne ensi maanantaina ja otaksumme, että olisi tiistaina valmennuksemme käytettävissä Lokomotivia vastaan, Dinamo Minskin urheilujohtaja Igor Matushkin kertoo seuran kotisivuilla.

21-vuotias liukas laitahyökkääjä iski Winnipegille viime kaudella 74 ottelussa tehot 30+27=57. Hän oli vuoden 2009 NHL-varaustilaisuuden neljäs varaus, kun Atlanta varasi hänet. Mies pelasi kaksi ensimmäistä NHL-kautta sielllä ennen kuin siirtyi viime kaudeksi Winnipegiin.

Mies pelasi Kanadan joukkueessa myös viime kevään MM-kisoissa Suomen lohkossa. Kahdeksassa ottelussa syntyi seitsemän tehopistettä.