KalPa Hockey Oy teki edellisellä tilikaudella hyvän tuloksen.

KalPa nosti tilikauden tuloksen edellisen tilikauden tappiollisen tuloksen jälkeen mukavasti voitolliseksi. Huhtikuussa 2012 päättyneeltä tilikaudelta tulosta kertyi 136 000 euroa. Yhtiön viime kauden liikevaihto jatkoi kasvuaan edelliseen verrattuna, yltäen 7,5 miljoonaan euroon.

Liikevaihto kasvoi 11 % edellisen vuoden 6,8 miljoonasta eurosta. Liikevaihdon kasvun kannalta merkittäviä tekijöitä olivat yhteistyösopimusten kasvu sekä saatujen siirtokorvausten kasvu.

Yhtiön hallitus esittää, että tilikauden tuloksesta ei jaeta osinkoa. Voitollisen tuloksen ansiosta yhtiön tase vahvistuu entisestään ja omavaraisuusaste nousee 62 % suuruiseksi.

– Positiivinen tulos on erinomainen asia, varsinkin kun yhtiön kasvu on jatkunut koko ajan. Olemme edelleen oikealla tiellä, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kertoo seuran tiedotteessa.

Myös seuran pääomistaja Sami Kapanen oli tyytyväinen tuoreisiin talouslukemiin.

– Tämä on haastava laji. Tulokseen olen tyytyväinen, vaikka ainahan sitä voi paremminkin mennä. Tulosta tulee, kun tekeminen on oikeanlaista, vanhempi Kapanen toteaa.