TUTO haki perjantaina arvokkaat pisteet Keravalta maalein 5-3.

TUTOn mukana Keravalle suunnannut faniryhmä kannusti omansa voittoon. Lukemat mairittelevat lähinnä kotijoukkuetta, joka pääsi peliin mukaan kolmannessa erässä lähinnä Juhani Tammisen suojattien löysättyä otettaan.

– Kerroin pojille, että tänään palataan aikatauluun. Ja me palattiin siihen. Kuusi peliä, kymmenen pistettä ja me olemme edelleen aikataulussa pisteiden suhteen, Tamminen sanoo seuratiedotteessa.

– Vantaata vastaan oli 40 minuuttia paketti kasassa, tänään se oli 45 minuuttia. Pian se on 50 minuuttia ja keväällä se tulee kestämään sen 60 minuuttia, Aurinkokuningas lisäsi.

Ilahduttavan runsaslukuinen kannattajajoukko oli seurannut TUTOa Keravalle. Joukkue sai pelin vaikeilla hetkillä varmasti lisävirtaa kannattajiensa äänekkäästä kannustuksesta. Myös Tamminen antoi arvoa fanien laululle.

– Kaksi asiaa meidän hienoista faneista. Kolme peliä pelattu kotona ja keskiarvo on siellä 2300. Ja tänään nähtiin, että aktiiviset fanit lähtevät seuraamaan meitä myös vieraspeleihin. Nämä eivät ole sattumaa, Tami hekumoi.

– Seuraavaan kotimatsiin taas 2300 katsojaa ja tämä ilmiö jatkaa kulkuaan.