Moni tähti jätti SM-liigan viime kauden jälkeen. Esa ”Tiki” Tikkanen korostaa, että tämä avaa pelikentän uusille tähdille ja tiukalle mestaruustaistolle.

– Tulemme näkemään tasaisen sarjan. SM-liiga on saanut paljon mielenkiintoisia paluumuuttajia, jotka tuovat väriä. Muutama nuori johtotähti lähti, mutta uusia tulee nousemaan, Tiki kertoo Unibetin tiedotteessa.

Jokerit suosikki, Kärpät haastaa

Tikkanen nostaa Jokerit runkosarjan selväksi voittajasuosikiksi.

– Jokereiden pakka näyttää erittäin hyvältä. Pelaajia ei ole juurikaan vaihtunut, ja viime kaudella nähtiin jo väläyksiä siitä, mihin joukkue parhaimmillaan pystyy. Nähtäväksi tietysti jää, miten pelikiellot vaikuttavat joukkueen alkukauteen.

– Kovin haastaja runkosarjassa on tasaisen materiaalin Kärpät, jonka loukkaantumisherkkä pakisto on tosin pieni kysymysmerkki.

HIFK:lla haastavat ajat edessäpäin

Paikalliskilpailija IFK:lle Tiki ennustaa haastavaa kautta debytanttipäävalmentaja Pasi Sormusen alaisuudessa.

– Joukkue muuttui paljon, kärkipään miehiä lähti ja valmennus vaihtui myöhäisessä vaiheessa. Meno ei ole näyttänyt vahvalta kauden alla, ja ilmassa on paljon kysymysmerkkejä.

– IFK:ssa odotetaan kuitenkin aina menestystä, varsinkin fanien suunnasta. Kyllä menon pitää vakuuttaa viimeistään joulun jälkeen, ei IFK:ssa pidetä välivuosia, punanutussa viimeksi työsulkukaudella 1994–95 pelannut legenda näkee.

Tappara, Lukko ja TPS parantaa

– Tappara on erittäin mielenkiintoinen porukka. Jukka Rautakorpi tuo valtavan määrän uskottavuutta tekemiseen, ja materiaali on tasainen. Toinen taatusti parantava ryhmä on Lukko, jonka maalin suulla Petri Vehanen nousee kunnossa ollessaan SM-liigan tärkeimmäksi yksittäiseksi pelaajaksi.

– Myös TPS parantaa viime vuodesta. Antero Niittymäen paluu vahvisti joukkueen osakkeita, ja Atte Engren täydentää vahvan maalivahtiosaston.

Unibet tarjoaa 100 euroa ILMAISTA rahaa vedonlyöntiin!