Entinen SM-liigan jäähykuningas jatkaa vanhaan malliin – Pelikielto heti sarjan alkuun!

Mestis-seura KooKoossa tulevan kauden pelaava Matt Nickerson on pelikiellossa jo sarjan alkaessa, kun mies ehti kerätä harjoitusotteluissaan jo kolme käytösrangaistusta. Nickerson pelasi kiellon jälkeen vielä joukkueen seuraavassa ottelussa, joten hänelle lätkäistiin toisen ottelun verran pelikieltoa kaupan päälle.

Näin ollen Nickerson huilaa kaksi Mestis-peliä sarjan alusta. Nämä ottelut ovat ensi keskiviikkona pelattava KooKoon vierasottelu TuTo Hockeytä vastaan sekä perjantain pelattava Jukurit-kamppailu Kouvolassa.

Nickerson on aiemmin pelannut SM-liigaa Ässissä ja Ilveksessä kolme kautta vuosien 2005 ja 2009 välillä. Mies ehti silloin ottaa peräti 537 jäähyminuuttia 114 ottelussa. Miehellä on voimassa oleva SM-liiga jäähyennätys kaudelta 2005-06, jolloin mies keräsi Ässien paidassa peräti 236 jäähyminuuttia.