Suomalaiskiekkoilijat vahvasti esillä European Trophyn tehotilastoissa

Suurturnaus European Trophy on pyörähtänyt vauhdikkaasti liikkeelle ja suomalaiset kiekkoilijat ovat hyvin edustettuina erilaisissa tehotilastoissa.

Joukkueesta riippuen takana tässä vaiheessa kaksi tai kolme ottelua. Poikkeus on HC Slovan Bratislava, joka on tahkonnut jo viisi peliä.

Pistepörssin kakkossijalta löytyy Tapparan Antti Erkinjuntti, joka on tehnyt kahteen peliin mukavat 2+3 tehopistettä. Kärkipaikalla on Eisbären Berlinin Matt Foy saldolla 3+2.

Maalitilaston jaetulla kärkisijalla on JYPin Antti Jaatinen kolmella kihautuksellaan. Myös Luulajan Toni Koivisto on osunut kolmesti, mutta hän on pelannut kolme peliä Jaatisen kahta vastaan.

Puolustajien pistepörssin kolmantena on Sparta Prahan Ari Vallin. Bluesista tshekkiseuraan siirtynyt Vallin on tehnyt kolmeen peliin pisteet 2+2. Ykkösenä komeilee Eisbären Berlinin Mark Katic, joka on summannut kahdessa ottelussa 1+4.

Vahvimmin suomalaisedustusta löytyy junioreiden pistepörssistä, sillä viiden kärjestä löytyy neljä sinivalkoista nimeä. Ykkösenä on Tapparan Aleksander Barkov jr. pistein 2+1. Barkovin seurakaveri Henrik Haapala ja HIFK:n Markus Granlund komppaavat kahdella maalilla seuraavilla sijoilla. Listan vitosena on tässä vaiheessa KalPan Artturi Lehkonen maalilla ja syötöllä.

European Trophy jatkuu perjantaina suomalaisittain täydellä höyryllä, sillä turneeseen osallistuvasta seitsemästä joukkueesta jokainen on tuolloin tulessa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.