Hallitsevan mestarin JYPin uusi kausi on alkanut pahasti yskähdellen. Eilen KalPalle European Trophyssa taipunut joukkue saa tänään revanssipaikan.

Pelaa KalPa-JYP Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,90 – 4,50 – 2,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Hurrikaanisikermän eurotaistot ovat tuottaneet pelkkiä tappioita. Kahdesta ensimmäisestä pelistä JYP pystyi raapimaan pisteen, mutta kolmesta viimeisestä ei ole tullut pistettäkään. Eilen JYP taipui kotonaan KalPalle 2-5, kun isännät hukkasivat peliotteen kelvollisen avauserän jälkeen.

Tänään jyväskyläläisillä on mahdollisuus revanssiin, kun JYP kohtaa KalPan uudestaan. Pisteille päästäkseen Jyrki Ahon suojattien on oltava tarkempia puolustuspäässä, sillä viime peleissä oman alueen varjelu on respahtanut pahasti.

KalPan tuore käskijä Jari Laukkanen sai torstaina voitokkaan alun joukkueen peräsimessä. Ryhmällä ei kuitenkaan ole varaa jäädä lepäilemään laakereille, sillä tänään vastaan luistelee ärsytetty JYP.

Kotijoukkueen kokoonpanosta voi nostaa esiin kaksi mielenkiintoista nimeä. KalPan maalinsuulle palaa tähtitorjuja Mikko Koskinen. Lisäksi seuran sisäisen pistepörssin ykköseksi ET-otteluissa on noussut todellinen yllätysnimi. Turusta Kuopioon suunnannut 17-vuotias Artturi Lehkonen on tehnyt viiteen peliin hienot 3+3 pistettä.

Pelaa KalPa-JYP Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,90 – 4,50 – 2,75
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!