Pelicans ja Kloten ottivat yhteen Lahden tiistai-illassa harjoitusottelun merkeissä. Jännittävien vaiheiden jälkeen tulostaululla komeilivat lukemat 5-4 isäntien ottaessa voiton rankkareilla.

Pelin alku ei kuitenkaan luvannut kotijoukkueen kannattajille hyvää. Kloten iski kiekon kahdesti Pelicans-vahti Janne Juvosen selän taakse ensimmäisen erän loppuhetkillä. Maaleista vastasivat Denis Hollenstein ja Philippe Schelling.

Toisessa erässä vieraat karkasivat jo 3-0-johtoon Felicien Du Bois’n tekemällä osumalla, kunnes Janne Tavi avasi Pelicansin maalihanat.

Viimeisellä kaksikymppisellä pussinokat nousivat tasoihin konkaripelaajien maaleilla. Äskettäin sopimuksen Pelicansin kanssa tehnyt Jari Kauppila kavensi 2-3:een ja hetken päästä Jan Latvala toi kotijoukkueen jo rinnalle. Tommi Paakkolanvaaran tehdessä 4-3-maalin peli vaikutti jo selvältä.

Kloten kuitenkin käytti lahtelaisten lepsuhkon puolustuspelaamisen hyväkseen ja teki 4-4-tasoituksen ajassa 58.51. Verkkoa pöllytti illan toisella onnistumisellaan Hollenstein.

Ratkaisua lähdettiin lopulta hakemaan rankkareilta ja kotijoukkueen sankariksi komean suorituksen päätteeksi Paakkolanvaara.

Pelicans jatkaa harjoitusottelukauttaan perjantaina sen isännöimässä turnauksessa Lukkoa vastaan.